aftermodern 2011.01.21. 17:35

Nemzeti Hülye Járás Nap 2011 2011. február 1. 00:00

Ez a kezdeményezés lehet, hogy hamar elbukik, lehet, hogy nem talál követőkre, de mi bízunk minden ember jó ízlésében, és abban, hogy lesznek olyanok, akik szinte kötelezőnek érzik majd az eseményen való részvételt!

1970. szeptember 15.-én került adásba először a Monty Python Repülő Cirkusza 2. évadának 1. része, melyben egy azóta legendássá vált szkeccset tettek le az asztalra az azóta szintén több mint legendássá vált Pythonok:... ez a szkeccs a Hülye Járások Minisztériuma (Ministry of Silly Walks):

https://www.youtube.com/watch?v=9ZlBUglE6Hc

Hogy megemlékezzünk mindarról, amit John Cleese mozgáskultúrája és amit úgy általában a Pythonok és az angol humor adott a világnak, ezennel kikiáltjuk február 1.-jét a NEMZETI HÜLYE JÁRÁS NAPJÁNAK. A szabályok aznap a következők:

- akárhova mész, akárhonnan jössz, haladásod során HÜLYÉN KELL JÁRNOD
- még mielőtt elindulnál otthonról, dolgozd ki saját hülye járásodat
- a hülye járásod legyen következetes, legyen benne megtervezettség, és mindenek előtt legyen nagyon hülye
- hülye járás közben TILOS saját magadon vagy más hülyén járókon röhögni, ezzel megtörve a hatást:-) Komolyságot mindenkitől!
- a hülye járás egy olyan járás kell, hogy legyen, amivel tudsz haladni az úton (tehát pl. egyhelyben ugrálás kizárva)

Miután lefektettük a nagyon hülye szabályokat, arra hívunk fel mindenkit, hogy csatlakozzon az eseményhez, ha úgy érzi, szívesen tiszteletét teszi a Monty Python csapat előtt!

Tehát figyelem:

2011. FEBRUÁR 1. a következő NEMZETI HÜLYE JÁRÁS NAP

Terjesszétek ismerőseitek között, és találkozunk februárban az utcán! Azt hiszem, könnyű lesz kiszúrni egymást. Ihletet meríteni pedig természetesen a fentebb már linkelt jelenetből lehet;-) 

Címkék:vicc mozgalom Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forward.blog.hu/api/trackback/id/tr482603270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása